fbpx Siirry sisältöön
Takaisin

Wild Animal Welfare -seminaarin esitykset nyt YouTubessa

wild animal welfare -seminaari nyt youtubessa

Lokakuisessa Wild Animal Welfare -seminaarissa eläinten hyvinvointia tarkasteltiin luonnonvaraisten eläinten näkökulmasta, kun kotimaiset ja kansainväliset puhujat kertoivat villieläinten elämästä oman tutkimuksensa lähtökohdista. Jos et päässyt paikan päälle tai ehtinyt livestriimin ääreen, ei hätää: seminaarin esitykset ovat nyt katsottavissa verkossa.

Seminaari keräsi mukavasti kuulijoita ja positiivista palautetta. Paikan päällä Helsingissä tupa oli täynnä etupäässä suomalaisia ja muita pohjoismaisia osallistujia. Suoraa verkkolähetystä seurasi yhteensä 700 katsojaa ympäri maailmaa. Esitykset taltiointiin, ja nyt ne ovat katsottavissa YouTube-kanavallamme.

Katso esimerkiksi nämä helmet:

Uusia ideoita ja kontakteja

Palautekyselyn mukaan seminaari oli onnistunut: 87 % vastaajista antoi seminaarille arvosanan erittäin hyvä tai erinomainen. Luonnonvaraisten eläinten hyvinvointiaiheiden esiin nostaminen kiinnosti kuulijoita: ”villiä luontoa” ja tuotanto- ja lemmikkieläimiin yhdistyvää hyvinvointinäkökulmaa ei tyypillisesti ole juuri käsitelty yhdessä, mutta tämä seminaari antoi puhujille siihen mahdollisuuden. Monissa esityksissä sivuttiin myös puolikesyn tuotanto- ja matkailueläimen, poron, hyvinvointia, ja jopa valjakkokoirien asemaa kesy-villi-akselilla. Suurin osa osallistujista koki saaneensa seminaarista uusia ideoita tai näkökulmia hyvinvointiin sekä hyödyllisiä kontakteja hyvinvointitutkimuksen piiristä.

Loppuvuoden aikana palaamme vielä muutamaan seminaariesitykseen tarkemmin blogijuttujen merkeissä.

 

Lue lisää Wild Animal Welfare -seminaarista:

Seminaarin nettisivut

Seminaariesitykset YouTubessa

Kommunikaatio, tiede ja suurpetojen suojelu korostuivat EHK:n seminaarissa

Luonnoneläinten hyvinvointi kiinnostaa kansainvälisesti

Luonnonvaraisten eläinten hyvinvointi ja luonnonsuojelu: vastakkain vai yhdessä?

The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.