fbpx Siirry sisältöön
Takaisin

Harjoittelupaikka auki – tule meille viestijäksi!

harjoittelupaikka auki! kuvituskuva

Vuoden 2021 aikana tapahtuu eläinten hyvinvointiaiheissa: uusi luonnos eläinten hyvinvointilaiksi tulee lausunnoille ja eduskunnan käsittelyyn, ja eläinten hyvinvoinnin tilasta Suomessa raportoidaan vuoden mittaan EHK:n kanavilla. Eläinten hyvinvoinnista viestimisessä on luvassa haasteita ja haipakkaa. Jos etsit itsenäistä työskentelyä arvostavaa harjoittelupaikkaa merkityksellisen asioiden parissa, hae meille harjoitteluun!

Viestintää tutkitun tiedon pohjalta

Eläinten hyvinvointikeskus on kansallinen eläinten hyvinvoinnin asiantuntijaverkosto, jonka tavoitteena on eläinten hyvinvoinnin turvaaminen ja parantaminen. EHK:n toiminta perustuu tutkittuun tietoon eläinten hyvinvoinnista. EHK seuraa alan tieteellistä tutkimusta, raportoi eläinten hyvinvoinnin tilasta ja viestii ajankohtaisista eläinten hyvinvointiasioista kansantajuisesti useilla kanavilla.

Haemme nyt joukkoomme harjoittelijaa Helsingin Viikin toimipisteellemme, mutta todennäköistä on, että koronatilanteen vuoksi suuri osa harjoittelusta tullaan hoitamaan etänä. Harjoittelijan työhön kuuluu EHK:n ajankohtaisviestintä, eläinten hyvinvointiraportin viestintä sekä eläinten hyvinvointilain uudistukseen liittyvä viestintä.

Harjoittelu on molemminpuolinen oppimismahdollisuus

Etsimme eläinten hyvinvointia tuntevaa ja viestintää osaavaa opiskelijaa, jolla on itsenäinen työskentelyote ja sujuva kynä, kännykkä, some ja kamera. Viestit selkeästi ja tehokkaasti sekä kirjallisesti että suullisesti, suomeksi ja englanniksi. Videointi-, valokuvaus-, editointi- ja kuvankäsittelytaidot lasketaan eduksi. Vaikka tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, yksinäisyyttä ei tarvitse potea: tukenasi on kahden hengen tiimi, joka pyrkii paitsi auttamaan tehtävässäsi, myös oppimaan sinulta itsekin.

Tarjolla on harjoittelupaikka kolmen kuukauden ajaksi huhti-kesäkuussa, mutta muutkin ajankohdat voivat tulla kyseeseen. Palkkaus määräytyy Luonnonvarakeskuksen harjoittelijapalkkasuosituksen mukaisesti (AMK-tutkintoon opiskeleva 1.150 – 1.550 eur/kk, ylempään korkeakoulututkintoon opiskeleva 1.450 – 2.050 eur/kk). Lisätietoja antavat johtava asiantuntija Satu Raussi (+358 29 532 2060) ja erityisasiantuntija Tiina Kauppinen (+358 29 532 2022), etunimi.sukunimi@luke.fi.

Lisätietoja täällä; hae tehtävää sähköisesti täällä viimeistään 15.2.2021 klo 16.00 (ID: 30-28-2021).

Luonnonvarakeskus (Luke) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka työskentelee luonnonvarojen kestävän käytön ja biotalouden edistämiseksi. Tarjoamme tutkittuun tietoon perustuvia ratkaisuja ja palveluita asiakkaillemme. Tutkimustulokset ja palvelut tuottavat lisäarvoa, kestävyyttä ja kilpailukykyä uusiutuviin luonnonvaroihin perustuvalle elinkeinotoiminnalle ja tukevat yhteiskunnan päätöksentekoa. Toimimme laajoissa kansainvälisissä yhteistyöverkostoissa ja tavoitteenamme on tulla yhdeksi Euroopan merkittävimmistä biotalouden osaajista. Lukella on myös viranomaistehtäviä.

 

Edelliset eläinten hyvinvointiraportit:

Eläinten hyvinvointi Suomessa – Kansallinen eläinten hyvinvointiraportti II

Eläinten hyvinvointi Suomessa – Kansallinen eläinten hyvinvointiraportti

 

Lue lisää eläinten hyvinvointilain uudistuksesta:

Eläinten hyvinvointilaki jää uusien päättäjien käsiin

Ruotsi pesee Suomen eläinten hyvinvoinnin maaottelussa, mutta peli ei vielä ole menetetty