fbpx Siirry sisältöön
Takaisin

Är du vår nya praktikant? Djurens välfärdscentral söker en praktikant med flytande svenska

vi söker praktikant! en myra

Är du en studerande intresserad av djurens välfärd? Har studerat kommunikation och djurs välbefinnande? Van att använda sociala medier och flytande i båda finska och svenska? Sök till oss! Vi erbjudar en tre monaders praktikperiod med motiverande arbete inom djurens välfärd.

Arbetsuppgifter

Djurens välfärdscentral (EHK) är en utsiktsplats för en studerande som är intresserad av djurens välbefinnande och som har kunskaper i kommunikation. EHK:s uppgift är att främja djurens välbefinnande genom kommunikation om forskningsrön. Du arbetar med två anställda vid EHK. Ditt verksamhetsställe är i Vik i Helsingfors, men arbetet kan också utföras på distans.

Till praktikantens arbete hör EHK:s aktualitetskommunikation, utveckling av kommunikationen i sociala medier, kommunikation i anslutning till lagstiftningen om djurens välbefinnande, visualisering av forsknings- och statistikuppgifter om djurens välbefinnande och andra uppgifter i anslutning till kommunikationen.

Din uppgift är att producera information om djurens välbefinnande till EHK:s webbplats eläintieto.fi och kanaler i sociala medier. Din uppgift är också att planera och genomföra svenskspråkigt innehåll till eläintieto.fi. Dessutom deltar du i planeringen och genomförandet av podcasten om djurens välbefinnande. Praktikens längd är tre månader. Praktiken kan inledas tidigast 1.5.2023.

En personsäkerhetsutredning kan göras i fråga om de personer som väljs till en tjänst eller en uppgift med sökandens samtycke (lagen om säkerhetsutredningar 726/2014). Närmare information om säkerhetsutredningsförfarandet och om den undersöktas rättigheter finns på adressen www.supo.fi

Kvalifikationer

Du studerar eller har studerat kommunikation och djurs välbefinnande (djurvetenskap, biologi, veterinärvetenskap eller liknande). Du är van att använda sociala medier och har ett visuellt öga. Du kan uttrycka dig flytande i skrift på finska, svenska och engelska. Vi förväntar oss att du har utmärkta kunskaper i svenska. Video-, fotograferings-, redigerings- och bildbehandlingsfärdigheter är meriterande.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Visstidsanställning

Omfattning:   Arbetstid vid ämbetsverk

Tillträde:   1.5.2023

Praktikens längd är tre månader. Praktiken kan inledas tidigast 1.5.2023.

Ansökan

Ansök senast:   27.3.2023 16.00

Referensnummer:   30-109-2023

Välkommen att söka genom att:

Du kan också söka den här arbetsplatsen genom att sända din ansökan till nedanstående adress. Arbetsuppgiftens arbetsnyckel skall nämnas både i ansökan och på kuvertet. Ansökningar returneras inte.

Luonnonvarakeskuksen kirjaamo
Latokartanonkaari 9
00790 Helsinki

Vänligen bifoga ditt CV och ansökningsbrev.

Lön

Lönen fastställs enligt Naturresursinstitutets rekommendationer för praktikantlöner 2023:
– Praktikant, studerar för att avlägga grundexamen inom yrkesutbildning 890 – 1.300 euro/mån.
– Praktikant, studerar för att avlägga YH-examen 1.190 – 1.600 euro/mån.
– Praktikant, studerar för att avlägga högre högskoleexamen 1.500 – 2.110 euro/mån.

Kontakt

Tiina Kauppinen
Special expert
+358 44 300 1295
tiina.kauppinen@luke.fi

Satu Raussi
Ledande expert
+358 50 415 6570
satu.raussi@luke.fi

 

Läs mera:

Harjoittelupaikkailmoitus suomeksi Jobportalissa

Praktik eller säsongsarbete vid Naturresursinstitutet

Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotain – ajatuksia harjoittelusta EHK:ssa

 

The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.