fbpx Siirry sisältöön
Takaisin

Vaikuttaako tieto eläinten oloista ostopäätöksiisi? Vastaa kyselyyn!

EHK:n hankkeessa selvitetään lyhyen verkkokyselyn avulla kuluttajien käsityksiä tuotantoeläinten hyvinvoinnista ja siitä, miten kuluttajat ajattelevat tiedon vaikuttavan omiin kulutuspäätöksiinsä. Tavoitteena on kyselyn ja täsmähaastattelujen antaman tiedon perusteella suunnitella eläinystävällisiä kulutusvalintoja helpottava opas, jota jokainen kuluttaja voi hyödyntää marketin hyllyn ääressä vaihtoehtoja pähkäillessään.

Ennen kuin laitat juhannuksen kunniaksi grillin tulille, käy vastaamassa kyselyyn ja jaa linkki kavereillesikin! Vastaamalla annat arvokasta tietoa tuotantoeläinten hyvinvoinnin edistämiseksi. Vastausaikaa on 5.7. asti.

Hyvinvointia hyllylle, tietoa tarjolle – kuluttajan opas vastuullisiin valintoihin eläinten hyvinvoinnin ja tuotannon läpinäkyvyyden turvaamiseksi on EHK:n ja Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan taloustutkijoiden kaksivuotinen yhteishanke, jota rahoittaa Maaseutuvirasto.

The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.