fbpx Siirry sisältöön
Takaisin

Eläinten hyvinvointiseminaarin videotallenne katsottavissa

Eläinsuojeluasiamiehen keväällä järjestämän Eläinten hyvinvointiseminaarin pääteemoina olivat eläinten tunteet ja hyvinvointi, mukaan lukien olennaiset käyttäytymistarpeet sekä eläinten kouluttaminen, josta jo aiemmin kirjoitimme. Seminaaria pystyi seuraamaan suorana myös internetin välityksellä. Nyt voit katsoa seminaarista koostetun videon, jossa on mukana kaikki varsinaiset luennot ilman yleisökysymyksiä.

Professori Michael Mendl puhui seminaarissa eläinten tunteista ja hyvinvoinnista (Marisa Puntasen suomeksi kääntämä puhe kokonaisuudessaan on luettavissa täällä). ”Olemme varmasti kaikki samaa mieltä, että eläinten hyvinvointi pitää sisällään myös eläinten tuntemukset. Voimme puolustaa väitettä, että eläimet ovat tietoisia kokemastaan, muttemme voi olla varmoja, koskeeko sama kaikkia lajeja. Siitä huolimatta voimme yrittää kehittää menetelmiä eläinten kokemien tunnetilojen arvioimiseen”, Mendl totesi puheessaan.

Lue lisää seminaarista Eläinsuojeluasiamiehen blogista!

The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.