Takaisin

Harjoittelupaikka auki ensi syyskuuksi!

harjoittelupaikka auki!

Eläinten hyvinvoinnista ja viestinnästä kiinnostunut korkeakouluopiskelija, tule meille harjoittelijaksi! Luvassa vauhdikas syyskuu mm. eläinten hyvinvointiraportoinnin parissa Helsingin Viikissä. Hae viimeistään 24.2.2020   

Etsimme eläinten hyvinvointia ja viestintää osaavaa opiskelijaa työkaveriksemme Eläinten hyvinvointikeskuksen ajankohtaisviestintään. Tehtävänäsi on viestiä eläinten hyvinvointiaiheista verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavillamme, kirjoittaa tekstejä ja tuottaa pieniä videoita, sekä suunnitella ja toteuttaa kanssamme kansallisen eläinten hyvinvointiraportin visuaalinen ilme ja julkaisuviestintä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, kielitaitoa (suomi, englanti, ruotsi), sujuvaa kirjallista ja suullista viestintää, visuaalista osaamista ja sosiaalisen median tuntemusta. Videointi-, valokuvaus-, editointi- ja kuvankäsittelytaidot lasketaan eduksi.

Hae paikkaa valtiolle.fi -palvelussa ID-numerolla 30-55-2020. Harjoittelun kesto on 1.-30.9.2020, paikkana Helsinki. Palkka määräytyy Luonnonvarakeskuksen harjoittelijapalkkasuosituksen mukaisesti (n.1500 €/kk).

Lisätietoja tehtävästä antavat ryhmäpäällikkö Liisa Keto (liisa.keto(at)luke.fi, 029 532 6650) ja johtava asiantuntija Satu Raussi (satu.raussi(at)luke.fi, 029 532 2060).

Hakuaika päättyy 24.2.2020 klo 16.00. Hae tehtävää sähköisesti täältä.

 

  • Eläinten hyvinvointikeskus (EHK) on kansallinen eläinten hyvinvoinnin asiantuntijaverkosto. EHK seuraa, kokoaa ja levittää tutkimukseen perustuvaa tietoa eläinten hyvinvoinnista sekä edistää tutkimuksen ja viranomaisten yhteistyötä eläinten hyvinvoinnin turvaamiseksi ja parantamiseksi. EHK toimii Luonnonvarakeskuksen yhteydessä maa- ja metsätalousministeriön rahoituksella.

 

  • Luonnonvarakeskus (Luke) on noin 1300 hengen tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio. Tehtävämme on tutkimuksen keinoin edistää uusiutuvien luonnonvarojen kestävää käyttöä sekä niihin liittyvän elinkeinotoiminnan kestävyyttä, kannattavuutta ja kilpailukykyä. Luonnonvarakeskus tuottaa myös tutkimukseen perustuvaa tietoa päätöksenteon tueksi. Luonnonvarakeskuksen tavoite on olla globaalisti merkittävä ja tunnettu biotalouden tutkimusorganisaatio. Toimipaikkaverkostomme kattaa koko Suomen.

 

 

 

 

  • 54
  •  
  •