fbpx Siirry sisältöön
Takaisin

Harjoittelijaksi Eläinten hyvinvointikeskukseen?

Kuva: Pertti Jarla

Oletko viestinnän, markkinoinnin tai media-alan opiskelija ja kiinnostunut jokanaisen/miehen mahdollisuuksista edistää eläinten hyvinvointia osana kulutusvalintoja? Etsimme nopealla aikataululla harjoittelijaa tiiviiseen pakettiin someviestintää, tapahtumakoordinointia, viestinnän ja markkinoinnin suunnittelua, videotuotantoa ym. marras-joulukuun ajaksi.

Osallistut hankeviestintään ja -markkinointiin Eläinten hyvinvointikeskuksen hankkeessa Hyvinvointia hyllylle, tietoa tarjolle – kuluttajan opas vastuullisiin valintoihin eläinten hyvinvoinnin ja tuotannon läpinäkyvyyden turvaamiseksi. Olet sujuvasanainen, oma-aloitteinen, esiintymistaitoinen ja ideointikykyinen eläinten ystävä. Osaat käsitellä tekstiä, kuvaa ja ihmisiä (eläinten käsittely plussaa).

Harjoittelu alkaa marraskuun alussa ja kestää 1-2 kk, sijoituspaikkana Helsingin Viikki. Palkka on n. 1500 €/kk. Ensisijaisesti haemme harjoittelijaa, jolla on käytettävissään oman oppilaitoksen harjoittelutuki. Harjoittelun on pääosin oltava tutkintoon sisältyvää pakollista tai opintoihin hyväksi luettavaa työharjoittelua.

Tutustu meihin eläintietosivuilla ja lähetä linkit videohakemukseesi (max 5 min) sekä valittuihin sosiaalisen median kanaviisi osoitteeseen tiina.kauppinen (at) helsinki.fi 23.10. mennessä. Hakemus voi olla myös kirjallinen, max 1 A4.