fbpx Siirry sisältöön
Takaisin

Harjoittelupaikka auki eläinten hyvinvoinnin ja viestinnän osaajalle

harjoittelupaikka auki; kuvassa uudet työkaverisi

Oletko viestinnän opiskelija, jolla on taustalla opintoja myös eläinten hyvinvoinnista, tai toisin päin? Tule meille harjoitteluun! Haku on auki 31.1. asti.

Miksi meille?

Eläinten hyvinvointikeskus (EHK) on näköalapaikka eläinten hyvinvoinnista kiinnostuneelle, viestintää osaavalle opiskelijalle. Tehtävänämme on eläinten hyvinvoinnin edistäminen tutkitusta tiedosta viestimällä. Seuraamme, kokoamme ja levitämme tutkimukseen perustuvaa tietoa eläinten hyvinvoinnista sekä edistämme tutkimuksen ja viranomaisten yhteistyötä eläinten hyvinvoinnin turvaamiseksi ja parantamiseksi.

Mitä tekemään?

Harjoittelijan työhön kuuluu EHK:n ajankohtaisviestintä, sosiaalisen median viestinnän kehittäminen, eläinten hyvinvoinnin lainsäädäntöön liittyvä viestintä, eläinten hyvinvoinnin tutkimus- ja tilastotiedon visualisointi ja muut viestintään liittyvät tehtävät.

Harjoittelijana työskentelet EHK:n kahden työntekijän ryhmässä. Toimipaikkasi on Helsingin Viikissä, mutta työtä tehdään tilanteen mukaan myös etänä. EHK on osa Luonnonvarakeskusta (Luke), joten harjoittelijanamme kuulut myös Luken työyhteisöön.

Mitä odotamme

Opiskelet viestintää ja eläinten hyvinvointia (kotieläintiede, biologia, eläinlääketiede tai vastaava). Käytät tottuneesti sosiaalista mediaa ja sinulla on visuaalista silmää. Viestiminen kirjallisesti suomeksi ja englanniksi onnistuu sinulta sujuvasti. Videointi-, valokuvaus-, editointi- ja kuvankäsittelytaidot lasketaan eduksi. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta, ideointikykyä ja tieteellisen tiedon sisälukutaitoa.

Mitä lupaamme

Harjoittelijana pääset tutustumaan eläinten hyvinvoinnin tutkimus-, viestintä- ja viranomaistoiminnan kenttään, visualisoimaan ja tuottamaan tietoa sekä osallistumaan monipuolisesti viestinnän ideointiin ja toteutukseen. Työilmapiiri on meillä reipas mutta rento.

Palkallisen harjoittelun kesto on 4 kk, alkamisajakohdasta voidaan sopia (aikaisintaan 1.4.22). Palkkaus määräytyy Luonnonvarakeskuksen harjoittelijapalkkasuosituksen mukaisesti (ylempään korkeakoulututkintoon opiskeleva 1.470 – 2.070 eur/kk, AMK-tutkintoon opiskeleva 1. 170 – 1.570 eur/kk, ammatilliseen perustutkintoon opiskeleva 870 – 1.270 eur/kk).

Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta viimeistään 31.1.2022 klo 16:00.

Rekryilmoitus: Harjoittelija, eläinten hyvinvoinnin viestintä, ID: 30-682-2021

 

Lisätietoja:

Tiina Kauppinen, 044 3001295

Satu Raussi, 050 4156570

etunimi.sukunimi@luke.fi

https://linktr.ee/Elaintenhyvinvointi